Procedura per paraqitjen e dosjes permbarimore ne gjykate

Pershendetje,

Dua te bej nje kerkese ne gjykate per mosdhenie te mjeteve per jetese. Dua te di nese dosjen permbarimore duhet domosdoshmerisht ta dorezoje une ne cilesine e proves apo mjafton ta kerkoj dhe e merr prokurori ose gjykata ne rruge institucionale? Faleminderit,


Qytetari: A. H. Data: 22 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Procedura per paraqitjen e dosjes permbarimore ne gjykate”

  1. 1

    Pershendetje. Duke qene se kjo eshte nje ceshtje qe fillohet me kerkese te personit te demtuar nga vepra penale drejtperdrejte ne gjykate, dhe ai ka detyrim procedurial qe te vertetoje vepren penale, duhet qe edhe provat perkatese te paraqiten prej tij. Sigurisht qe edhe prokuroria ka detyrim te beje hetim per kete ceshtje. Prandaj ju mund te kerkoni nje kopje te dosjes permbarimore me vule dhe ta paraqisni se bashu me kerkesen prane gjykates.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet