Probleme me punedhenesin

Pershendetje,

Nje i afermi i imi ka punuar per 7 vjet rresht si roje objekti dhe nuk jane derdhur sigurimet shoqerore. Ka punuar me page me te vogel se minimalja. Si veprohet ne te tilla raste? Jam i interesuar nese mund t’i drejtohemi gjykates per demshperblim?

Ju faleminderit,

Qytetari: A.X.
Data: 22 Qershor 2022, Kategoria: Marrëdhenie pune, Procedura gjyqësore

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Lini një Përgjigje