probleme me demshperblimin e aksidentit

Me ka ndodhur nje aksident ne Mal te Zi. Ne lidhje me kete kam marre pafajesine. Nuk ka ardhur askush te shikoje demin e makines as nga Mali Zi as nga Shqiperia, dhe kane dhene nje cmim 1100 euro. Me kete vlere nuk rregullohet as gjysma makines se makina ka dal jashte funksionit. Kemi kerkuar ne cdo instance dhe kerkojme vec rregullimin e makines dhe asnje pergj.  A mendoni se kemi ndonje zgjidhje ose hapesire per ta ndjekur ceshtjen? Faleminderit,


Qytetari: s. m. Data: 13 November , 2019, Kategoria: Uncategorized.

One response to “probleme me demshperblimin e aksidentit”

  1. Në kompaninë e sigurimit që ke marre 1100 Euro aty mund të kërkosh me gjyq pjesën tjetër të detyrimit që ke paguar për të rregulluar makinën. Mund të bësh padi në gjykatë për “shpërblim dëmi pasuror”. Në kërkesë-padi duhet të provosh që shpenzimet për të rregulluar makinën janë më të mëdha se ato që të ka caktuar kompania e sigurimeve dhe të kërkosh diferencën.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet