Probleme me aplikimin per pagen e luftes

Kam nje biznes ne Mamurras dhe desha te aplikoj per pagen e luftes, por nuk me hapet faqja. Si duhet te veproj ? Faleminderit,


Qytetari: D. P. Data: 3 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Probleme me aplikimin per pagen e luftes”

 1. Pershendetje,

  Ne faqen e drejtorise se pergjithshme te tatimeve, gjeni te gjithe informacionin e nevojshem lidhur me aplikimin dhe proceduren qe duhet ndjekur.
  https://www.tatime.gov.al/d/8/45/45/1404/aplikimet-nga-subjektet-per-paketen-e-zgjeruar-te-ndihmes-financiare-do-te-pranohen-deri-ne-date-5-qershor-2020?fbclid=IwAR2u5AfagMBdsaHVwVzTsLm0TRmSrlB_3_3jWhj8PbwFtt8thjTqtvZf6AA
  Nese ju nuk arrini te aplikoni per ndonje arsye teknike, mund te kontaktoni nepermjet e-mailit me drejtorine rajonale tatimore peraktese. Listen e adresave e gjeni ne kete link:
  https://www.tatime.gov.al/c/9/157/drejtorite-rajonale

  Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet