Problem ne perfitimin e avokatit falas

Me eshte caktuar avokati falas X Y dhe ajo nuk pranon te me mbroje falas mua? Si mund te veproj?

Qytetari: N.P.
Data: 28 Maj 2023, Kategoria: Kërkesë për ndihmë juridike dytësore

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

Lini një Përgjigje