Problem me pronën

Kam një shtëpi dhe e kam të regjistruar në emrin tim.  disa kohë kam bashkë jetuar me vëllain..por ai nuk pranoj të bëjë dokumentat pasi u dështë të paguhen një shumë parash..tani është larguar nga kjo banësë por më mban të mbyllur dhomat me çelës. Ju lutem më sçaro çfarë duhet të bëjë?


Qytetari: M. m. Data: 12 November , 2019, Kategoria: Ceshtje pronesie.

One response to “Problem me pronën”

  1. Në rast se pronën e ke të regjistruar në emrin tënd atëherë ke çdo të drejtë mbi këtë pronë. për sa i përket çështjes që vëllai të mban dhomën me çelës, ka dy mënyra për ta zgjidhur.
    1. Mund të lajmërosh vëllain për të marrë plaçkat që ka brenda dhe të përdorësh dhomën.
    2. Mund të hapësh një proces gjyqësor “Lirim dorëzim dendi”.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet