Problem me Aluiznin

Kam aplikuar per legalizimin e baneses ne vitin 2010 dhe nuk kam ende nje pergjigje.


Qytetari: F. c. Data: 11 January , 2019, Kategoria: Legalizim.

2 responses to “Problem me Aluiznin”

  1. Mund ti drejtoheni Agjencise Shteterore te Kadastres me kerkese per pershpejtim procedures ose mund te te paraqiteni prane Klinikave te Ligjit dhe avokatet dhe juristet e Klinikave mund tiu asistojne me kerkesat perkatese.

  2. Për sa kohe je në proces Legalizimi mund të bësh vetë një kërkesë për shpejtimin e dosjes. Janë procedura të brendshme të cilat nuk kanë afat ligjor për përfundimin e tyre.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet