Pezullimi i veprimeve permbarimore

Pershendetje!

Ne rast se kreditori ka kekuar pezullimin e veprime permbarimore, ky pezullim a ka ndonje afat se kur duhet te perfundoje? Faleminderit,


Qytetari: E. H. Data: 9 December , 2020, Kategoria: Ekzekutimi i detyrimeve.

2 responses to “Pezullimi i veprimeve permbarimore”

 1. Ada Dimo Ada Dimo says:
  1

  Pershendetje,

  Ne nenin 615 te Kodit te Procedures Civile parashikohen rastet e pezullimit te veprimeve permbarimore ku nje prej tyre eshte dhe kur kjo kerkohet nga vete kreditori, por pa specifikuar afate.

  Faleminderit

 2. 1

  Pershendetje

  Lidhur me afatin e pezullimit te ekzekutimit me kerkese te kreditorit, K.Pr.Civile nuk parashikon nje afat te tille. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet