Aplikim per certifikate personale pas divorcit

Pershendetje,

Si mund ta marr certifikaten time pas divorcit? Ju lutem me thoni se ku duhet te aplikoj? Faleminderit


Qytetari: V. B. Data: 15 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Aplikim per certifikate personale pas divorcit”

 1. 1

  Pershendetje

  Ju mund te paraqiteni prane Zyres se Gjendjes Civile ne qytetin ku banoni dhe te kerkoni certifikaten ose mund te aplikoni nepermjet portalit e-albania (https://e-albania.al/) dhe certifikata juaj do te gjenerohet nga sistemi me vule elektronike.

  Kujdes: Nese vendimi per zgjidhjen e marteses nuk ka marre forme te prere, atehere statusi juaj nga e martuar ne te divorcuar nuk ka ndryshuar ende prane ZGJC.
  Gjithashtu nese ju keni bere zgjidhjen e marteses jashte Shqiperise, atehere ju duhet te njihni vendimin e divorcit prane Gjykates se Apelit te rrethit ku banoni ne menyre qe statusi juaj i/e divorcuar te pasqyrohet ne certifikate.

  Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet