Pershendetje. Me duhet nje avokat për procesin e divorcit.

ZONJA, ZOTI JURIST!

SI MUND TË LIDHEM ME AVOKATIN E POPULLIT QË DOKUMENTAT E DIVORCIT QË SAPO I KAM NISUR ME POSTE TË ME NJIHEN ZYRTARISHT, NJE ADRESË, NUMËR TELEFONI.

PO KA MUNDESI THEKSOJ SE ME DUHET NJE AVOKAT QE TË ME MBËSHTESË GJATË PROCESIT GJYQËSOR TË DIVORCIT, PASI NUK KAM ASNJË MUNDËSI EKONOMIKE DHE TË ARDHUR NGA SHËRBIMI SOCIAL , FONDACION APO SHOQATE TJETËR. FALEMINDERIT


Qytetari: N. . Data: 14 October , 2019, Kategoria: Familjare, Kerkese per ndihme juridike dytesore.

One response to “Pershendetje. Me duhet nje avokat për procesin e divorcit.”

  1. Avokati i Popullit nuk merret me çështjen që ju parashtruat, pasi nuk janë në objektin e veprimtarisë së tij. për të gjetur ndihmë falas shikoni Ligjin 111/2017 “Për ndihmën juridike të garantuar nga shteti”.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet