Pershendetje.

Perahendetje. Mamaja ime iku per nje vizite mjekesore ne itali. Fatkeqesisht rezultoi me tumor. Qendroi rreth 2 muaj e shtruar ne spital ne Itali dhe vazhdon te qendroj atje sepse ben kimioterapi. Ajo punon prej me shume se 20 vjetesh mesuese. Problemi qendron tani qe filloi shkolla. Cfare dokumentash duhen apo raporte mjeksore !? Pyes ne instuticione por pa nje pergjigje te sakte…

Qytetari: A.S.
Data: 27 Shtator 2021, Kategoria: Kontribute shoqërore, Marrëdhenie pune

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje
    Ju eshte e nevojshme te paraqisni prane punedhenesit raportat mjeksore te cilat justifikojne paaftesine e perkoheshme ne pune.
    I nje kopje te dokumentacionit duhet ti bashkohet karteles ( dosjes) mjeksore ne qendren tuaj shendetesore prane Mjekut te familjes.
    Ne vijim pas daljes nga hospitalizimi,me rekomandim nga mjeku i familjes, jane Komisionet Mjeko-ligjore qe vleresojne nese eshte e nevojshme qe nena juaj te vijoj te trajtohet me raporta . Nese po, pas nje periudhe maksimale prej 6 muajsh, ceshtja i referohet per vleresim per tu trajtuar me Kmacp.
    Faleminderit

Lini një Përgjigje