Informacion per espulsin

Pershendetje,

Jam i interesuar te di nese une kam ndonje ekspuls ne Europe ne vendet Schengen? Si mund ta verifikoj situaten time? Ku duhet te drejtohem per te marre kete informacion? Faleminderit,


Qytetari: X. G. Data: 9 September , 2020, Kategoria: Levizje jashte vendit.

One response to “Informacion per espulsin”

  1. Pershendetje,

    Nëse ju eshte ndaluar të hyni në hapësirën Schengen duhet që, personalisht të kërkoni informacion nga vendi, i cili ka bërë ndalimin e tuaj.
    Ne linkun me poshte gjeni formularet tip per kerkim informacioni ne lidhje me masat e ndalimit te hyrjes, si dhe adresat e autoriteteve pergjegjese ne disa prej vendeve te Schengen-it ku duhet te dergohet kerkesa per informacion. https://punetejashtme.gov.al/levizja-e-lire-ne-vendet-e-hapesires-shengen/

    Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet