Pershendetje

Jm nje studente qe studioj drejtesi Edhe jam ne Vitin e 4 te studimeve , dua shum qe te filloj nje pun ne profesionin tim Cfar pune mund te filloj?

Qytetari: A.X.
Data: 28 Shtator 2023, Kategoria: Punë

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshëndetje,
    Ju mund të ndiqni praktikat profesionale të cilat ju japin mundësinë studentëve të aftësohen profesionalisht në fushën e studimeve të tyre, apo të punësoheni si asistente avokate pranë një zyre avokatie, pasi ju të pajiseni me diplomën e mbarimit të studimeve mund të aplikoni për punë me kohë të plotë nëpërmjet portalit DAP, apo zyrave të punësimit në vendbanimin tuaj AKPA, si dhe në ç’do sektor privat apo shtetëror.
    Faleminderit!

Lini një Përgjigje