Permeso di sogorno

Pershendetje,

Kam rreth 10 muaj ne shtetin italian dhe kam ngelur ketu per shkak te covid. Tani kam gjetur nje pune.  Zonja, ku po punoj, do te me vendos ne rregulla, por nuk mundem sepse kam kaluar mbi 3 muaj ketej.  Dua te di ne rast se vij ne Shqiperi, a mund te kthehem serish ketu dhe nese mund te kem ndonje problem? Faleminderit!


Qytetari: L. L. Data: 10 February , 2021, Kategoria: Levizje jashte vendit.

One response to “Permeso di sogorno”

  1. Pershendetje. Duke qendruar per me shume se tre muaj ne zonen Shengen, ju keni shkelur kushtet e percaktuara ne Marreveshjen Shengen. Si rregull, autoritetet italiane (apo te cdo shteti tjeter, nga i cili ju mund te dilni nga zona Shengen), kane te drejte qe t’ju gjobisin dhe ndoshta t’ju vendosin dhe ndalim per shkak te shkeljes se rregullave.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet