Perjashtimi i te gjithe gjyqtareve te rrethit

Pershendetje , kam hapur disa ceshtje ne gjykaten e shkalles se pare, disa prej tyre me jane pushur ose nuk kane vendosur ate qe kerkoja une dhe eshte e pamundur qe une mos e coj ne Apel , cdo ceshtje e coj ne apel pasi une kam i punsuar me pare tek biznesi i gjyqtarit xxxxx xxxx , pra pyetja ime eshte eshte e mundur qe te perjashtoj te gjithe gjyqtaret e atij rrethi , pasi gjyqtari xxxx xxxx , nderhyn ne ceshtjet e mia me koleget? Faleminderit,


Qytetari: R. R. Data: 25 November , 2019, Kategoria: procedura gjyqesore.

One response to “Perjashtimi i te gjithe gjyqtareve te rrethit”

  1. Së pari, gjyqtarët nuk mund të mbajë biznese, pasi është një nga kushtet e papërshtatshmërisë (këtë të dhënë e ke të pasaktë).
    Së dyti, Praktikat gjyqësore i kanë transferuar çështjet në një rreth tjetër (të afërt) vetëm kur një nga familjarët e afërt të gjyqtarit ka pasur një çështje ku edhe gjyqtari vetë ka pasur interes të drejtpërdrejtë mbi këtë çështje pavarësisht nëse ka qenë palë në atë proces.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet