Perfitim asistence sociale

Pershendetje,

Kam bashkeshorten pa pune per arsye se kemi nje femije te vogel 1.5 vjec per te rritur. A ka ndonje mundesi per ndonje asistence sociale apo ndonje ndihme monetare nga shteti? Cfare rruge duhet te ndiqet? faleminderit!


Qytetari: E. m. Data: 22 July , 2020, Kategoria: Ndihma Ekonomike.

One response to “Perfitim asistence sociale”

  1. 1

    Pershendetje. Per te perfituar pagesen e papunesise (asistence sociale) bashkeshortja duhet qe te kete punuar per te pakten nje vit, dhe te aplikoje brenda tre muajve. Nderkohe nese ky nuk eshte rasti, mund te shikoni mundesine per te aplikuar per ndihme ekonomike, prane Administratorit Shoqeror te Njesise tuaj Administrative.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet