Per pagen

Pershendetje,
A perfitojne page punonjesit e sistemit shendetesor qe kane ngelur jashte shtetit dhe nuk jane paraqitur ne pune? Nese e perfitojne kete page, a duhet ta perfitojne te plote?
Faleminderit


Qytetari: R. R. Data: 24 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Per pagen”

  1. Pershendetje,

    Nese i referoheni pageses tuaj mujore ne lidhje me pozicionin e punes, pagesa realizohet ne baze te listeprezences ne pune te secilit punonjes ne sistemin e shendetesise.
    Ne rast se i referoheni “pages se luftes” sipas paketave te miratuara te ndihmes financiare, nuk perfitojne ndihme financiare punonjesit e institucioneve shteterore.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet