Per pagën e luftës për ato që kanë dalë në pension me 30 mars 2020

Jemi pensioniste burre dhe grua. Ne zbatim te urdherave jemi te izoluar qe te dy. Gruaja ka dale ne pension me date 30 mars 2020.  Plotesimi i dokumentacionit per dosjen e pensionit do te vonoje ndofta edhe 2 muaj, se administrata punon me kapacitete te limituara. Gjithashtu  edhe kerkesat per dokumentacion i kemi derguar me poste dhe kjo mund te shkaktoje vonesa.  A i takon page lufte gruas time per periudhen deri kur t’i akordohet pensioni?

Faleminderit,


Qytetari: M. F. Data: 20 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Per pagën e luftës për ato që kanë dalë në pension me 30 mars 2020”

  1. Pershendetje,

    Pensionistet nuk jane te personat te cilet perfitojne nga paketat financiare, pra as ju dhe as bashkeshortja nuk perfitoni. Pavaresisht se bashkeshortja juaj do te mund ta terheqe pensionin vetem pas disa muajsh, e drejta e pageses fillon nga dita kur i ka lindur e drejta e pensionit, pra nga data 30 mars.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet