Per ndihmen financiare Covid19

Pershendetje!
Jam punonjes i transportit publik. Kam perfituar nga paketa e dyte 40 000 leke. A ka mundesi te perfitoj page tjeter, apo vetem kjo eshte?


Qytetari: D. . Data: 28 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Per ndihmen financiare Covid19”

  1. Spiro Maliqi Spiro Maliqi says:

    Pershendetje,

    Ndihma financiare prej 40.000 lekesh, e percaktuar nga Vendimi nr.305, dt 16.04.2020m i ndryshuar, dhe qe mbulon periudhen Prill-Qershor 2020, perfitohet vetem nje here si shume e vetme.

    Faleminderit.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet