Per ndalesen e hyrjes ne Shengen

Pershendetje,

Une kisha nje pyetje per te cilen do te doja te me ndihmonit me ndonje pergjigje. Une jam debuar nga Gjermania me 3 qershor te 2019 sepse isha me azil te refuzuar dhe doja te dija per ndalesen qe me kane shenuar ne pashaporte. Si mund te me ndihmoni me ndonje informacion ne lidhje me kete ndalese? Doja te beja nje verifikim per kete.  Ku dhe si duhet te drejtohem?

Ju falenderoj dhe ju uroj gjithe te mirat.


Qytetari: K. . Data: 16 April , 2020, Kategoria: Levizje jashte vendit.

3 responses to “Per ndalesen e hyrjes ne Shengen”

 1. Pershendetje, ne rastin kur jeni debuar nga nje shtet i BE, ne rastin tuaj Gjermania, per arsye te refuzimit te azilit, dhe sipas jush eshte shoqeruar me ndalim hyrje per nje periudhe kohe te caktuar, debimi juaj duhet te ishte shoqeruar me dokumente perkatese, ne te cilat pershkruhet arsyet dhe afatet specifike. Nese ju nuk e dispononi kete dokument, informacioni mund te merret prane institucioneve te shtetit nga ku jeni debuar, ose mund te autorizoni nje avokat ne Shqiperi qe ta beje kete per ju.

 2. Pershendetje,

  Personat e deportuar nga vendet e zones Schengen, te cilat kane marre nje ndalim hyrje, pasi kalon afati i ndalimit, kane nevoje te kryejne verifikimin e statusit ne sistemin SIS SCHENGEN dhe fshirjen nga database e ketij sistemi. Kerkesa i drejtohet Policise Kufitare te shtetit gjerman.
  Ne menyre qe te vleresojme nese ju ka kaluar afati i ndalimit, mund te na dergoni per konsultim dokumentacionin perkates, duke e ngarkuar ne hapesiren e dedikur ne kete platforme.

  Faleminderit.

 3. Pershendetje !
  Mund t’i drejtoheni me nje kerkese per informacion Policise Kufitare te shtetit Gjerman.
  Kerkesen duhet ta hartoni ne gjuhen Gjermane ose Angleze dhe ta dergoni me poste ne vijim.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet