Per levizje paralele ne pune

Pershendetje !
Jam infermier/e po kerkoj te bej nje levizje (transferim). Nga nje qender shendetesore ne nje tjeter brenda se njejtes drejtori , se njejtit pozicion pune i cili eshte bere vakant por drejtori/ja verbalisht me thote qe sipas ligjit duhet te kalojne dy vite pune qe te mund te kerkosh transferim. Une kam 6 muaj pune. A mund te me ndihmoni se cili ligj e thote sepse askush nuk te ve perpara ligjin dhe ta bej te qarte .
Ju falenderoj shume .

Qytetari: S.P.
Data: 21 Qershor 2022, Kategoria: Legjislacion

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Lini një Përgjigje