per levizje me automjet privat

Kam babain e semure ne Permet dhe nuk po shkoj dot per shkak te kufizimeve te levizjes per shkak te pandemise.  Ju lutem me ndihmoni se cfare duhet te bej per te levizur me automjet privat?


Qytetari: A. K. Data: 17 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “per levizje me automjet privat”

  1. Pershendetje
    Per te marre autorizime ditore per te levizur me automjet privat duhet te aplikoni ne linkun http://autorizime.asp.gov.al/apply ose ne raste emergjente mund te telefononi ne nr 129 per te bere deklarimin dhe arsyen e levizjes tuaj.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet