Per cfare vepre penale mund te akuzohet?

Pershendetje,
Per cfare vepre penale mund te akuzohet vellai im ne kete rast si me poshte…
Ka qene duke pritur per te vrare nje person qe do ta quaj Personi X, por nderkohe qe po priste vjen nje tjeter person dhe e vret personin X, por vellai im shikon ngjarjen dhe mendon se eshte akoma gjalle personi X, pastaj shkon afer trupit te viktimes dhe e godet serish me thike trupin e pajete te personit X duke menduar se eshte gjalle akoma pa e ditur se personi X kishte vdekur nga goditjet e nje personi tjeter. Cfare vepre ka kryer vellai im?


Qytetari: L. S. Data: 10 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Per cfare vepre penale mund te akuzohet?”

  1. Ada Dimo Ada Dimo says:

    Pershendetje,

    Prokuroria eshte organi i cili ushtron ndjekjen penale si dhe kryen vetë çdo veprim hetimor që e çmon të nevojshëm, mbledh dhe shqyrton provat mbi te cilat ngre dhe akuzen.
    Qe do te thote se tagrin per te percaktuar se ne cfare vepre penale mund te klasifikohen rrethanat te cilat ju na parashtroni i takojne organit te Prokurorise.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet