Per ambasaden gjermane

Kam aplikuar per vize bashkim familjar ne ambasaden gjermane dhe ma sollen negative se rezultoj me espuls, por une e kam hequr. Si mund te bej nje ankimim dhe ta marr pozitive pergjigjen? E theksoj se nga zyra e emigracionit ne Gjermani me ka ardhe pergjigje pozitive. Faleminderit,


Qytetari: A. N. Data: 17 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Per ambasaden gjermane”

  1. Pershendetje. Ndihma ligjore e ofruar nga juristi online, eshte e lidhur me probleme ligjore ne raport me autoritetet shqiptare dhe legjislacionin shqiptar. Lidhur me sherbimin qe ju kerkoni duhet t’i drejtoheni nje Avokati i cili trajton ceshtje te emigracionit. Kjo fushe nuk eshte nder sherbimet e ofruara nga kjo platforme, pasi kerkesa eshte ne kopmetence te autoriteteve gjermane dhe jo atyre shqiptare, ne kuader te se drejtes gjermane dhe asaj europiane.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet