Pensioniste pa ilace

Pershendetje,

Jam nje pensioniste e semure me diabet dhe nuk kam insulina per shkak se specialistja e diabetit me kerkon analiza. Por data e analizave eshte shume vone, keshtu qe kam probleme me shendetin. Si mund t’ia bej per ta zgjidhur kete situate, pasi kam nevoje per mjekim? Faleminderit,


Qytetari: R. . Data: 25 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Pensioniste pa ilace”

  1. Pershendetje,

    Nese analizat keni vendosur t’i beni ne institucionet shendetesore shteterore, planifikimi behet duke caktuar daten e analizave ne sistem sipas kalendarit ne baze te rekomandimit nga mjeku i familjes. Nese rasti juaj eshte urgjent, duhet te komunikoni me mjekun e familjes, qe t’ju jape nje rekomandim me shkrim, ne menyre qe keto analiza te mund te behen ne nje date me te afert.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet