Pensioni ushqimor

Pershendetje. Jam i divorcuar edhe i kam thene ish-bashkshortes te hape nje numer llogarie ku une te hedh pensionin ushqimore per djalin tone. Pyetja eshte, ky numer llogarie duhet hapur ne emer te ish bashkeshortes apo te emer te djalit tim? Faleminderit,


Qytetari: A. C. Data: 3 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Pensioni ushqimor”

  1. Ada Dimo Ada Dimo says:

    Pershendetje,

    Llogaria bankare do te hapet ne emrin e personit te cilit i eshte lene per rritje dhe edukim femija, pra ish bashkeshortes tuaj.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet