Pensioni ushqimor

Pershendetje,

Kam 3 muaj i divorcuar. Bashke me ish gruan kemi edhe nje djale 7 vjec. Nder te tjera gjykata vendosi lenien e djalit ne kujdestari te se emes dhe nje pension ushqimor qe une i detyrohem djalit. Gjithashtu gjykata vendosi qe te gjithe muajin gusht (1 deri 31 gusht) djalin ta mbaj une. Tani, per kete muaj te plote qe djalin e kam une, duhet te paguaj pension ushqimor te e ema e tij??? Faleminderit,


Qytetari: A. C. Data: 31 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Pensioni ushqimor”

  1. Pershendetje
    Ju keni detyrimin qe te paguani pension ushqimor cdo muaj. Ne rast te mosekzekutimit vullnetar te ketij detyrimi te percaktuar ne vendimin e gjykates, pala tjeter ka te drejten t’i drejtohet zyres se permbarimit per ekzekutim te detyrueshem te ketij vendimi. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet