Pensioni

Pershendetje,

Une jam invalide qe prej moshes 10 vjec. Nuk kam punuar asnjehere. Sot jam 30 vjec dhe doja te dija nese me njihen mua keto si vite pune? Faleminderit,


Qytetari: a. m. Data: 24 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Pensioni”

  1. 2

    Pershendetje! Pensioni invaliditetit per invalidet te cilet nuk kane vite pune (vjetersi ne pune) merret nga bashkia. Pensioni invaliditetit per invalidet te cilet kane vite pune trajtohen nga ISSH.
    Ne rastin tuaj ju jeni trajtuar me pension invaliditeti nga Bashkia dhe nuk ju njihen si vjetersi ne pune. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet