Pension ushqimor per femijen

Pershendetje! Do te doja nje konsulte te drejtperdrejt me ju rreth ceshtjes se siperpermendur. Ju lutem kur mund te vij prane zyres suaj? Faleminderit,


Qytetari: A. H. Data: 16 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Pension ushqimor per femijen”

  1. 1

    Pershendetje,

    Per keshillim ligjor falas, ju mund te telefononi ne Numrin Jeshil 0800 10 10, nga e hena ne te premte, ora 08:00-14:00.

    Per te diskutuar/konsultuar rastin tuaj drejteperdrejte me juristet e klinikave, ju mund te paraqiteni prane Qendres/Klinikave Ligjore me adrese ne Tirane, Durres dhe Shkoder, ne varesi te vendndodhjes tuaj. Zyra e Ndihmës Ligjore Falas ne Tirane ndodhet pranë Ministrisë së Drejtësisë, adresa: Ministria e Drejtësisë, Bulevardi Zogu I, Tiranë. Orari i pritjes:E hënë deri të Enjte 8.30 – 16.30, E premte 8:30-14.00;

    Ne linkun ne vijim mund te gjeni edhe adresat e Klinikave te Ligjit ne Durres dhe Shkoder: https://klinikateligjit.al. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet