Penale

Pershendetje,

Nje i afërmi imi ndodhet në paraburgim prej nje muaji dhe mbi të rendojne akuzat e moskallezimit të se vërtetës; perkrahje te autorit dhe veprime për pengimin e zbulimit të se vërtetës. Jam e inetresuar te di sesa mund te zgjase paraburgimi?

Ju faleminderit,

Qytetari: G.G.
Data: 2 Qershor 2022, Kategoria: Penale

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

Lini një Përgjigje