Pasuria

Pershendetje,

Prinderit e mi jane te divorcuar prej rreth 13 vitesh dhe doja te dija nese une kam te drejta pasurie nga ana e te dy prinderve? Faleminderit,


Qytetari: E. V. Data: 31 October , 2020, Kategoria: Ceshtje pronesie.

One response to “Pasuria”

  1. 2

    Pershendetje. Femijet i trashegojne te dy prinderit, pavaresisht nese keta jane te lidhur ne martese apo jo. I vetmi rast kur ju nuk trashegoni prinderit tuaj, eshte kur secili prej tyre ka lene nje testament, ku si trashegimtar ka percaktuar nje person tjeter, psh, vellain ose motren tuaj. Ne cdo rast, qenia e prinderve ne martese, apo jo, nuk ka ndikim ne trashegimine ligjore te femijeve te tyre respektiv.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet