Pasojat e zgjidhjes se marteses ne kushte shtatzanie

Pershendetje te nderuar,
Jam nje zonje ne muajt e fundit te shtatzanise.
Dua te divorcohem sa me pare nga bashkeshorti, i cili me ka tradhetuar e braktisur ne kete moment te veshtire.
Nese mund te me orientoni per sa me poshte:
1. Nese mund te kerkoj ne padi, ne kushtet kur  femija nuk ka lindur ende, edhe caktimin tim si personi qe do i lihet femija per rritje?
2. A mundem ta mohoj une gjate divorcit qe ai eshte babai i femijes? Dhe a do me lejoje gjendja civile ta le te paplotesuar rubriken e atesise kur ta regjistroj?
Nuk kerkoj pension ushqimor prej tij, sikurse nuk do doja qe ta takonte fare femijen tim, pasi nuk po i behet vone fare per gjendjen time gjithe keto muaj.
Faleminderit dhe pune te mbare!

Qytetari: A.R.
Data: 22 Qershor 2022, Kategoria: Familjare

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Lini një Përgjigje