Pashaporte

Pershendetje,

Ne shkurt te ketij viti kam thyer kufirin per dalje te paligjshme dhe kam nje gjobe prej 100 mije lekesh te vjetra. Gjithashtu me kane bllokuar pashaporten ne shtetin grek.  Shkova per te nxjerre pashaporte te re dhe me thane qe, pervec se duhet te paguaj gjoben, duhet te bej ankese per gjyq.  Ju lutem a mund te me shpjegoni si duhet te veproj? Faleminderit


Qytetari: F. . Data: 18 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet