Pasaporte

Pershendetje,

Unë jam shtetas turk. Kam punuar në Shqipëri në vitet 2006 dhe 2009. Babai im u bë shtetas shqiptar.
A mund të marr një pasaportë pas 1.5 vjetësh? Cili është mendimi juaj, si duhet ta trajtoj atë?
Me respekt,


Qytetari: A. T. Data: 23 December , 2020, Kategoria: procedura administrative.

One response to “Pasaporte”

  1. Pershendetje. Nese babai juaj ka fituar shtetesine shqiptare, atehere edhe ju keni te drejte ta perfitoni kete shtetesi per shkak te origjines. Ligji i ri per shtetesine eshte miratuar vetem pak kohe me pare dhe ende nuk kane dale aktet nenligjore te nevojshme, qe rregullojne proceduren dhe dokumentet e nevojshme per te aplikuar per perfitimin e shtetesise shqiptare.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet