Para huadhenie

Pershendetje. Para disa vitesh i kam dhene hua nje te afermi disa nje shume te konsiderueshme. Kam disa kohe qe e telefonoj per te marre parate dhe gjithmone me genjen. Nuk kam asnje lloj dokumenti qe te vertetoje qe i kam dhene hua. Nese une bej nje denoncim per te, a mundem ti marr parate qe i kam dhene? Cfare rruge duhet te ndjek?
Faleminderit.


Qytetari: K. T. Data: 28 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Para huadhenie”

  1. Pershendetje! Ju duhet qe te siguroni prova konkrete mbi kete hua, si psh, incizime, deshmitare, akte te thjeshta shkresore si dhe te kerkoni qe huamarresi ta pranoj para noterit, huamarrjen dhe shumen e saj! Ne momentin qe te siguroni provat e duhura, keni mundesi reale per te ngritur dhe provuar pretendimet tuaja ne Gjykate dhe pse jo edhe perpara prokurorise. Ne kushtet e mungeses se provave konkrete realisht do te jete e veshtire qe te provoni huamarrjen ne gjykate. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet