Paketat e ndihmes financiare

Pershendetje,

Me falni, por jam i interesuar te di nese dhe se si duhet mund te aplikoj per pakon e 300 euro, per arsye se kam ngelur pa pune qe nga muaji prill? Faleminderit,


Qytetari: V. M. Data: 13 December , 2020, Kategoria: Covid-19, Ndihma Ekonomike.

One response to “Paketat e ndihmes financiare”

  1. Pershendetje
    Juristet e platformes ofrojne keshillim ligjore vetem per legjislacionin e Republikes se Shqiperise.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet