Pajisje me leje qarkullimi

A mundet nje femije 17 vjecar te marre leje qarkullimi per automjet veture ?


Qytetari: M. B. Data: 13 December , 2020, Kategoria: procedura administrative.

One response to “Pajisje me leje qarkullimi”

  1. 2

    Pershendetje
    Jo nuk eshte e mundur, pasi femija eshte akoma i mitur dhe nuk e ka kete te drejte. Vetem pasi te mbushe moshen 18 vjec ai/ajo ka te drejte te pajiset me leje qarkullimi. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet