Pagesat e kontributeve nga punedhenesi

Pershendetje,

Paga ime eshte bllokuar nga permbarimi dhe punedhenesi e dergon pagen time direkt tek llogaria e permbaruesit, ndersa mua me kalon ne banke vetem pagen mesatare 32000 lek
Si duhen paguar kontributet nga punedhenesi ne kete rast? Ju pyes pasi punedhenesi ka paguar kontribute vetem per page 32.000 leke. Nuk jane llogaritur fare pagat qe ka derdhur direkt ne llogarine e permbaruesit.

Ju faleminderit per informacionin,

Qytetari: ..
Data: 22 Qershor 2022, Kategoria: Sigurimet shoqërore

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Lini një Përgjigje