Pagesa e luftes

Pershendetje !
Me kane kaluar dy keste te pages se luftes nga paketa e pare , perkatesisht te muajit Mars dhe Maj por jo ajo e muajit Prill . A mund te kaloje akoma ky kest ? Nese jo ku mund te ankohem ?
Faleminderit!


Qytetari: R. S. Data: 12 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Pagesa e luftes”

  1. Pershendetje. Per cdo problematike qe mund te keni lidhur me pagen e luftes dhe kalimin e pagesave perkatese ne llogarine tuaj, kontaktoni drejtorine rajonale tatimore perkatese, te vendit ku ju banoni. Kontaktet mund t’i gjeni ne linkun ne vijim.
    https://www.tatime.gov.al/c/9/157/drejtorite-rajonale

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet