Paga e luftes sipas paketes 1

Pershendetje,

Kam nje bar kafe, ku kam 2 punetor te miratuar nga tatimet. Njerit nuk i ka kaluar paga akoma. Tatimet na thone qe nuk kemi gje ne dore me shume, pasi ne e kemi miratuar.  Theksoj qe nr i  IBAN-it te bankes eshte ne regull. Ku te marrim nje pergjigje se sipas tatimeve e ka fajin thesari qe nuk i ka kaluar leket? Faleminderit


Qytetari: n. l. Data: 2 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Paga e luftes sipas paketes 1”

  1. Pershendetje,

    Persa kohe ndihma financiare eshte miratuar nga tatimet dhe nuk keni probleme me te dhenat e llogarise bankare, atehere mbetet te prisni per disbursimin e shumes nga thesari ne llogarine bankare te punonjesit tuaj. Vonesa mund te kete si shkak ngarkesen e punes se ketij institucioni ne kete periudhe, si dhe procedura te brendshme.

    Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet