Paga e luftes per tregtaret ambulant

Kam nje pune ambulant dhe per kete shkova per te aplikuar per te fituar ate pagen e luftes ne shumen 26 mije leke.  Ato me thane qe nuk perfiton duke e ditur se nje dyqan tjeter mbrapa meje perfitoi.  Si eshte e mundur? Cfare duhet te bej per ta perfituar? Faleminderit


Qytetari: B. B. Data: 26 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Paga e luftes per tregtaret ambulant”

 1. 1

  Pershendetje,

  Nese kërkesa e juaj per perfitimin e ndihmes financiare sipas paketes nr. 1 është refuzuar, ju informojme se ju keni mundësi të paraqisni kërkesë/ankesën e tuaj duke komunikuar përmes adresës e-mail të Drejtorisë Rajonale, ku ju banoni.

  Gjithashtu, nëpërmjet adresës email denoncime@tatime,gov.al cdo individ i interesuar mund të paraqesë shqetësimin në lidhje me këtë praktikë.

  Ne vijim gjeni linkun me adresat e e-mailit per Drejtorite Rajonale, ku mund te dergoni kerkese/ankesen tuaj: https://www.tatime.gov.al/d/8/45/0/1311/ankesat-e-individeve-per-perfitimin-e-ndihmes-financiare-do-te-priten-nga-sherbimi-per-tatimpaguesit-ne-drejtorite-rajonale-tatimore

  Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet