Paga e luftes

Punetori im ka marre page lufte keto muaj pandemie. A duhet punetori te kerkoje edhe rroge nga pronari njekohesisht?


Qytetari: x. v. Data: 28 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Paga e luftes”

  1. Pershendetje

    Nese punemarresi juaj eshte trajtuar me page lufte , do te thote qe biznesi juaj ka qene jo aktiv per shkak te pandemise dhe si pasoje ka perfituar nga ndihma financiare e ofruar nga shteti. Ne keto kushte, nese punemarresi nuk ka qene ne pune gjate kesaj periudhe dhe ka perfituar pagen e luftes atehere ai nuk mund te kerkoje edhe rroge nga punedhenesi.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet