Paga e luftes

Pershendetje.

Jam nje qytetar nga Tirana doja nje zgjidhje ne lidhje me pagen e luftes. Uune punoj polic privat, por kontaktet me firmen private i pata shkeputur qe me date 20 prill per arsye te mungeses se transportit rrugor. Nderkohe koleget e mi e kane marre pagen e luftes prej 400 mij lek te vjetra. Ju lutem me jepni nje zgjidhje. flm


Qytetari: A. F. Data: 28 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Paga e luftes”

 1. Spiro Maliqi Spiro Maliqi says:

  Pershendetje
  Nese kërkesa e juaj per perfitimin e ndihmes financiare sipas paketes është refuzuar, ju informojme se ju keni mundësi të paraqisni kërkesë/ankesën e tuaj duke komunikuar përmes adresës e-mail të Drejtorisë Rajonale, ku ju banoni.
  Gjithashtu, nëpërmjet adresës email denoncime@tatime,gov.al cdo individ i interesuar mund të paraqesë shqetësimin në lidhje me këtë praktikë.
  Subjektet që do të plotësojnë kërkesën, duhet të sigurohen që të plotësojnë të dhënat e sakta të individëve përfitues, ku banka dhe IBAN i llogarisë bankare janë të dhëna shumë të rëndësishme. Plotësimi jo i saktë i këtyre të dhënave bllokon procesin e kalimit të pagesës në llogarinë e individëve përfitues.
  Ne vijim gjeni linkun me adresat e e-mailit per Drejtorite Rajonale, ku mund te dergoni kerkese/ankesen tuaj: https://www.tatime.gov.al/d/8/45/0/1311/ankesat-e-individeve-per-perfitimin-e-ndihmes-financiare-do-te-priten-nga-sherbimi-per-tatimpaguesit-ne-drejtorite-rajonale-tatimore

  Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet