Paga e luftes 40 mije leke

Pershendetje,

Nese biznesi ka qene i mbyllur, por disa persona kane vajtur ne pune per arsye ruajtje te objektit dhe kane marre page, a perfitojne 40 mije leke page lufte? Faleminderit


Qytetari: D. C. Data: 26 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Paga e luftes 40 mije leke”

  1. Pershendetje. Ndihma financiare prej 40.000 leke eshte dhene per personat te cilet jane larguar nga puna gjate periudhes se gjendjes se fatkeqesise natyrore, ose per punemarresit e veprimtarive te cilat jane ndaluar te punojne gjate kesaj periudhe.
    Kjo shume, do ju zbritet nga pagesa e paaftesise per pune, nese kane te drejte te perfitojne nje te tille.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet