Paga e luftes

Kam marr SMS qe jam perfitues i pages se luftes para 2 muajsh, por akoma nuk kam marr asgje dhe nuk kam mar pergjigje nga asnje zyre. Si duhet te veproj? Faleminderit,


Qytetari: T. S. Data: 17 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Paga e luftes”

  1. Pershendetje
    Ju ftojme te shprehni shqetesimin tuaj prane Drejtorise Rajonale te Tatimeve si dhe te merrni aty informacionin e nevojshem per ceshtjen tuaj .
    Ne linkun e meposhtem mund te gjeni kontaktet e DRT ku ju banoni.
    https://www.tatime.gov.al/c/9/157/drejtorite-rajonale
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet