Paga e luftes

Jam nje punetore e cila eshte hequr nga puna per shkak te pandemise covid 19.  Shkoj ne institucionet e shtetit qe te pyes per te marre pagen, por nuk kam marre informacion . Une duhet ta marr pagen se nuk kam me cfare te mbahem ne shtepi, sepse edhe te ardhurat e burrit tim jane nderprere per shkak se eshte edhe ai papune . Ju lutem me udhezoni se cfare duhet te bej per ta perfituar kete pagese?


Qytetari: B. K. Data: 16 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Paga e luftes”

  1. Ada Dimo Ada Dimo says:

    Pershendetje,

    Nese ju jeni larguar nga puna per shkak te pandemise COVID-19, atehere mund te perfitoni nga paketa e ndihmes financiare nr.2, miratuar me VKM nr. 305, date 16.04.2020.
    Per informacion te metejshem ne lidhje me kriteret e perftimit sipas keaj pakete dhe menyren e aplikimit mund te informoheni ne faqen zyrtare te Drejtorise se Pergjithshme te Tatimeve: https://www.tatime.gov.al/d/8/45/45/1374/paketa-e-ndihmes-financiare-nr2-njihuni-me-menyren-e-aplikimit-per-te-perfituar-ndihmen-financiare-sipas-vkm-nr-305-date-16042020

    Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet