Paga e luftes

Pershendetje,

Ju lutem me ndihmoni se me ka dal emri per pagen e luftes, po leket nuk jane hedhur akoma. Cili eshte problemi? Si duhet te veproj? Faleminderit


Qytetari: N. T. Data: 21 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Paga e luftes”

  1. Pershendetje,

    Nese ju eshte miratuar ndihma financiare atehere pagesa do te kaloje, pavaresisht se aktualisht ka vonese. Ne cdo rast per arsyet e voneses dhe nje afat te mundshem te pageses, mund te kerkoni informacion prane drejtorise rajonale tatimore perkatese. Kontaktet e tyre i gjeni ne vijim:
    https://www.tatime.gov.al/c/9/157/drejtorite-rajonale

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet