Paga e luftës

A më takon paga e luftës, pasi jam i moshës 65-vjeç, pa dalur në pension, njëkohësisht prej kohësh dhe i pa punë…?!


Qytetari: A. L. Data: 4 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Paga e luftës”

  1. Pershendetje,

    Jo, nuk ju takon pasi paga e luftes u akordohet atyre kategori punemarresish te cilet jane larguar nga puna nga data 1 mars 2020 deri në datën 17 maj 2020 ose punonjesve te atyre subjekteve te lejuar/ndaluar per te ushtruar aktivitetin, te cilet jane ndodhur ne veshtiresi per pagimin e punonjesve per shkak te masave kufizuese te marra ne kuader te epidemise nga COVID-19.

    Nese ju jeni i papune dhe perfitues i pageses se te ardhures nga papunesia, atehere ju mund te perfitonit dyfishin e kesaj pagese.
    Nese rezultoni aplikues i ndihmes ekonomike që nga muaji korrik 2019 e deri në muajin prill 2020, i cili nuk keni përfituar ndihmë ekonomike dhe, aktualisht, nuk përfitoni as nga fondi 6 për qind akorduar bashkive, atehere mund te perfitoni ndihme financiare ne masen 16.000 leke.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet