Vonesa ne kalimin e pages se luftes

Nuk me eshte dhene akoma paga e luftes dhe pse e perfitoj dhe aplikimi ka mbi 3 jave qe eshte kryer.


Qytetari: G. M. Data: 28 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Vonesa ne kalimin e pages se luftes”

 1. Ada Dimo Ada Dimo says:

  Pershendetje,

  Ju bejme me dije se paga e luftes do ju kaloje nga Drejtoria e Pergjithsme e Thesarit drejt e ne llogarine tuaj bankare. Ju keshillojme te siguroheni edhe njehere ne lidhje me saktesine e numrit te llogarise tuaj bankare, si dhe te bisedoni me personin pergjegjes i cili ka kryer te gjitha veprimet e regjistrimit prane tatimeve, nese procedura eshte kryer e sakte.
  Nje kalim i tille mund te mos jete kryer ende edhe per shkak te mbingerkeses ose teknikaliteteve te tjera te institucionit perkates.

  Ne linkun me poshte mund te njiheni me proceduren e korrigjimit te të dhënave të llogarisë tuaj bankare, ne rast se pas verifikimit konstatoni se ato jane të plotësuara në mënyrë të pasaktë:
  https://www.tatime.gov.al/d/8/45/45/1399/perfitimi-i-ndihmes-financiare-korrigjimi-i-te-dhenave-te-llogarise-bankare-te-plotesuara-ne-menyre-te-pasakte

  Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet