Padrejtesia qe me behet

Pershendetje,

une jam ……… babain tim …… e mbajne ne burg, pasi gjykatesi do lek. Eshte shume e thjeshte te vertetohet dhe me prova. Cfare mund te bej? Ku duhet te drejtohem per ta denoncuar kete rast?

Faleminderit


Qytetari: s. k. Data: 2 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Padrejtesia qe me behet”

  1. Ertil Mecaj Ertil Mecaj says:

    Pershendetje,

    Kompetencen lendore per hetimin e vepres penale te “Korrupsionit pasiv te gjyqtarëve,prokurorëve dhe funksionarëve të tjerë të organeve të drejtësisë”, parashikuar ne nenin 319/ç te Kodit Penal, e ka Prokuroria e Posacme (SPAK). Si rrjedhoje, kallezimi penal dhe provat qe keni duhet t’i depozitoni prane ketij oragni.

    Gjithe te mirat!

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet